Skip to content

LongBoard de Bambú

longboard bambú a la carretera

El bambú és un dels materials de més ràpid creixement del planeta Terra! Les fibres llargues de la seva estructura cel·lular el fan molt fort i flexible, la qual cosa és molt adequada per a taules longboard d’alt rendiment.

Fes una ullada a la classificació de longboards 100% bambú i fibra de vidre.

Contents

Tipus de LongBoards de Bambú

T’explicarem les diferents formes de taules de longboard de bambú i l’estil que es recomana per a cada longboard. Esperem que aquesta classificació et sigui útil a l’hora de triar o comprar longboard.

Pintail-Longboard de bambú

PINTAIL Longboards de Bambú

La sèrie de taules longboards de pintail són la interpretació moderna dels clàssics. Inspirades en les arrels de surf SoCal a Carlsbad, Califòrnia, aquestes taules de surf estan dissenyades per navegar i tallar.

La taula adopta xapa de fusta d’auró tenyida fosca, amb gràfics clars i línies clares. Podem dir que és una taula asimètrica i direccionada, que sols es pot anar en una direcció.. Una taula que té forma diferent al morro i a la coa, te una coa llarga i estreta, un centre ample i estable, i es torna a estrènyer al morro.

Són perfectes per pumping i carving.

Fishtail Longboard de bambú

Fishtail Longboards de Bambú

Les taules de bambú de tipus Fishtail tenen una estètica surfera antiga o clàssica, que es remunta als inicis del longboard.

Tenen una cua o tail a la qual se li retalla una part en forma de falca imitant les taules de surf tipus peix o “fish”. Aquest tipus de forma en tenen molts cruiser i mini cruisers imitant el clàssic estil de surf. 

És una taula més petita, més curta que les normals, per lo que té una gran maniobrabilitat. Poden tenir un petit kicktail per donar-te més estabilitat als models més petits.

És una taula lleugera, cosa que et permet guardar-la a la motxilla o dur-la amb la mà sense que el pes sigui un problema alhora de transportar-la. 

Igual que les pintail, són recomanables per carving i pumping.

blunt longboard

BLUNT Longboards de Bambú

Els longboards de bambú tipus Blunt es solen utilitzar en modalitat dancing.

Els longboard Blunt tenen unes dimensions similars a la Pintail. La diferència entre Pintail vs Blunt, és que tenen una forma simètrica i son més amples, per lo que permeten tenir més superfície útil i són més estables.

Solen tenir rebaixada la zona de les rodes (wheelwell) per evitar els wheelbites i també sol muntar-se als eixos alces permetent muntar unes rodes més grans. 

Recomanades per ser usades en bowls, banks i transicions, o simplement com a cruiser amb una sensació semblant al skateboard.

twin longboard de bambú back

TWIN Longboards de Bambú

La taula longboard de bambú del tipus Twin el podríem definir com la germana gran de l’skate convencional, és a dir, és un skate però més llarg i més ampla.

Comparada amb un skate és més estable en fer grinds, donar al skatepark o simplement per rodar o patinar, però al ser més gran és menys manejable. 

La seva forma simètrica i el seu doble kicktail són recomanats per al freestyle ja que podràs anar a les dues direccions.

Si ets un skater que vols un cruiser gran, estable i vols seguir fent trucs de skate i fer freestyle, aquesta es la teva taula!

CUTOUT Longboards de Bambú

Les taules de bambú cutout tenen l’avantatge de ser bidireccionals, les podràs fer servir de “switch”, i et permetran una major separació entre les rodes. Generalment la trobarás muntada amb una configuració d’eixos drop through per aconseguir que la taula estigui enganxada al terra i així obtenir millor estabilitat a altes velocitats. El seu disseny permet instal·lar-li rodes més grans i ràpides i poder continuar tenint maniobrabilitat a l’hora de carvejar. 

Recomanables per a Freestyle, Freeride o Downhill.

DROPDOWN Longboards de Bambú

Els longboards de bambú de tipus Dropdown són els més baixos, això és per poder tenir el centre de gravetat lo més pròxim a terra possible, i d’aquesta manera aconseguir una la millor estabilitat possible quan vas a grans velocitats. Al anar tan baix, és important que vigilis amb els sotracts de de la via.

La taula dropdown sol ser com una cutout, amb la diferència que entre els eixos, la taula té un desnivell pronunciat. El disseny en cutout serveix per deixar espai suficient a les rodes. Solen ser més rígides i reactives per la qual cosa és fàcil aprendre a derrapar. S’obté una estabilitat extra i ajuda al rider a l’hora d’impulsar-se per fer grans distàncies. 

Recomanables per a freeride.

CRUISER Longboards de Bambú

Les taules de Bambú de tipus Cruiser no són pròpiament un longboard per les seves dimensions reduïdes i solen tenir forma de blunt o de pintail i fins a 33.0 polzades de longitud de taula. 

Són petits i versàtils per poder patinar còmodament per la ciutat i portar-los a qualsevol lloc ja que no ocupen gaire espai. Solen ser els preferits dels més petits perquè són més manejables per a ells. Si estàs acostumat a taules grans pots tenir problemes d’estabilitat ja que són un poc més inestables. 

Són ideals per al transport quotidià per l’asfalt.

downhill longboard de bambú front back azul

DOWNHILL o Speedboard Longboards de Bambú

Les taules de tipus downhill són com Maverics. Estan dissenyades per rodar a altes velocitats de forma estable.

Les podràs trobar en diferents mides i formes, però bàsicament es tracta de taules de longboard dissenyades per ser rígides, proporcionar-te tacte i estabilitat quan vas rodant a gran velocitat. Es solen muntar amb rodes específiques per a downhill i amb els rodaments més fins.

A on comprar un LongBoard de Bambú?

El longboard de bambú es pot comprar a infinitat de llocs, des de qualsevol tenda d’esports física genèrica o especialitzada, fins a botigues online com poden ser Amazon. Aquestes darreres en molt poc temps t’entregaran el teu longboard de bambú a casa, i sense preocupar-te de res.

Raons per Escollir un Longboards de Fusta de Bambú

Sense dubtes la seva principal característica, és l’única cosa que cada un d’aquests skates o longboards de bambú pot ser, estan confeccionats amb materials provinents de la mare terra. Cosa que els converteix en eco-friendly products.

Hi ha molts estils i models de longboards de bambú com ja hem explicat al llard de l’artícle. Els podeu trobar a moltes botigues en línia. El longboard de bambú és un producte elegant, clàssic, exquisit i respectuós amb el medi ambient, fet a partir d’arbres de bambú naturals. Són resistents i poden mantenir la qualitat del color durant molt de temps. Tot i que estan de moda, no són cars, en realitat són més econòmics que els fabricats amb altres tipus de fusta i es fàcil trobar ofertes a molt bon preu.

La durabilitat d’aquests skates està relacionada amb la força del bambú i les fibres de la seva fusta.

Longboard de Bambú destacat del Moment

Magneto Longboard - Bambú Caer a través de Talla Longboard monopatín
  • La mejor longboard de bambú para dividir la carretera!
  • La cubierta del longboard incluye una caída a través del diseño del carro para un centro de gravedad más bajo y el viaje más suave.
  • La cubierta de bambú es de 38,5" por 9" , que hace que sea perfecto para la diversión y la talla de los giros cerrados!
  • Este longboard es flexible y fuerte por lo que es muy divertido para montar en los próximos años!
  • El tamaño de la tabla larga es perfecto para comidas para llevar fácil el transporte por la ciudad.

Resumen
Puntuación del autor
1star1star1star1star1star
Puntuación añadida
5 based on 1 votes
Marca
Magneto
Nombre del producto
Hana Longboard Colección
Precio
EUR 170.00
Disponibilidad del producto
Available in Stock