Skip to content

Cadires de Jardí de Bambú

Cadires de Bambú i tauletes

Contents

Cadires i Butaques de Bambú per a jardins i terrasses

Si vols cadires o butaques de bambú per a ús exterior, et proporcionarem un catàleg de les millors opcions per al teu de jardí al millor preu:

Totes i cada una de les opcions serà una gran encert si t’atreveixes a comprar.

Cadires i Butaques de Bambú

En aquesta sèrie, oferim models de cadires i butaques de bambú d’alta qualitat per a mobles d’exterior per a terrasses i jardins, fets a mà amb ratan de bambú i herba natural.

Veure altres ofertes a Amazon

Hamaques de Bambú

Després d’un llarg i esgotador dia, lo millor és arribar a casa, anar cap a fora i tombar-te a la teva hamaca de bambú. Tenint la tranquil·litat extra que representa el pensar que estàs cuidant el medi ambient.

Veure altres ofertes a Amazon

Bancs de Bambú

En arribar a casa lo millor que pots fer és anar al jardí, agafar un llibre i seure al teu banc de bambú.

Veure altres ofertes a Amazon

Raons per Escollir una Cadira de Fusta de Bambú

Com ja hem comentat una de les principals raons es poder tenir la consciència tranquil·la al comprar mobles sostenibles i que no contribueixen en la destrucció el nostre planeta.

A part d’aquest factor segur que n’hi ha més:

  • Únics: per molt que es fabriquin dues cadires, butaques, hamaques, tamborets, etc emprant els mateixos patrons, cada producte és únic, les formes de les fibres sempre seran diferents.
  • Resistents: El bambú es un material molt sofrit, aguanta perfectament els cops, les fregades, i els canvis de temperatura.
  • Lleugers: La fusta de bambú és extremadament lleugera i si es combina amb cadires plegables, s’aconsegueix la combinació perfecte per poder guardar a qualsevol racó del teu traster o garatge quan no ho hagis d’emprar.

Són raons suficients? segur que sí, no t’ho pensis més, les cadires de bambú són el complement ideal per a la teva terrassa o el teu jardí.

Hamaca de Bambú destacada del moment

vidaXL Tumbona de Jardín Bambú Lona Hamaca Tomar el Sol Siila de Playa Patio
  • La silla se puede ajustar en 4 posiciones para encontrar la mayor comodidad
  • La lona hace que la tumbona se adapte para sentarse
  • La silla se puede plegar cuando no esté en uso.Con un diseño ergonómico, esta silla de playa curvada ofrecerá un gran apoyo y será la compañera perfecta en las tardes soleadas.Nota: Para prolongar la vida útil de los muebles de exterior, te recomendamos que los limpies con regularidad y no los dejes al aire libre sin protección innecesariamente.Limpieza: Usa una solución de jabón suaveAlmacenamiento: Si es posible, guarda el producto en un lugar fresco y seco en el interior
  • Si el producto se almacena al aire libre, protégelo con una funda impermeable

Resumen
Puntuación del autor
1star1star1star1star1star
Puntuación añadida
5 based on 1 votes
Marca
Tidyard
Nombre del producto
Conjunt de mobles d'exterior 3 peces
Precio
EUR 265.68
Disponibilidad del producto
Available in Stock