Skip to content

Raspalls de Dents de Bambú

Raspall de dents de Bambú

Has arribat al lloc indicat, pel que sembla, estàs cercant un producte de qualitat a bon preu, i no menys important, respectuós amb el medi ambient. Doncs si, els raspalls de dents de fusta de bambú són tot això i més, són uns productes biodegradables que ens ajudaran a reduir la nostra petjada.

Contents

Beneficis de l’ús dels Raspalls de Dents de Bambú

El principal avantatge de triar un complement o una accessori de fusta de bambú és la cura del medi ambient. No ens cansem d’emfatitzar l’eficiència d’aquesta planta i els avantatges que ha aportat per millorar les condicions ambientals.

Usant aquest raspalls es redueix la contaminació del medi ambient, reduint els residus plàstics del nostre planeta.

Un cop aquests raspalls han finalitzat la seva vida útil, són fàcils de reciclar. En comparació amb altres tipus de complements, amb gran nombre de peces de plàstic.

Raspalls de Dents de Bambú per Adults

Els raspalls de dents de bambú ens fan sentir connectats amb la natura.

A continuació, segur que trobaràs el teu raspall de dents de bambú ideal.

Veure altres ofertes a Amazon

Raspalls de Dents de Bambú infantils

Els raspalls de dents de fusta de bambú ens fan sentir més a prop de la natura.

A continuació, segur que trobaràs el raspall de dents pels teus fills.

Veure altres ofertes a Amazon

Com Reciclar un Raspall de Dents de Bambú?

Quan acaba la vida útil del raspall de dents direm que hi ha dues possibilitats: reutilitzar o reciclar.

La primera, reutilitzar, es donar una segona vida útil com a estri de neteja per espais petits, i un cop acabada aquesta segona vida del raspall, procedir a reciclar seguint els passos següents.

Per reciclar un raspall de dents de bambú s’ha de fer el següent:

 1. Separar les cerres de nailon del raspall, es pot emprar per exemple unes pinces o unes alicates universals.
 2. Tirar les cerres al contenidor groc.
 3. Partir per la meitat el mànec del raspall.
 4. Enterrar a dins d’un test o cossiol les parts del mànec, en el termini d’uns 180 dies s’haurà descompost.

Característiques dels Raspalls de Dents de bambú

A continuació exposarem algunes de les característiques més destacables dels raspalls de dents de fusta de bambú:

 • Consciència ambiental: Aquests raspalls són eco-friendly, estan fets amb cura de cuidar el nostre entorn de la millor manera. Per tant, els fabricants no només fan servir materials biodegradables, sinó que també els seus processos de producció busquen cuidar i respectar al màxim el nostre planeta.
 • Ús de material sostenible: La planta de bambú te un creixement molt ràpid.
 • El bambú te propietats antibacterianes: Es cultiva sense emprar químics.
 • Raspalls de bambú reciclables: És molt fàcil reciclar aquest tipus d’accessoris, donats els materials amb què van ser fabricats, molt diferents dels fets amb materials metàl·lics i polimèrics.

Raons per Escollir un Raspall de Bambú vs un Raspall convencional

Sense dubtes la seva principal característica, és l’única cosa que cada un d’aquests raspalls de bambú pot ser, confeccionats amb materials provinents de la mare terra. Cosa que els converteix en eco-friendly products.

Els raspalls convencionals de plàstic, tenen el principal problema dels residus que generen al finalitzar la vida útil, y que en molts casos acaben al mar.

Ara podem fer una estimació:

 • Es recomana canviar el raspall de dents cada 2 o 3 mesos.
 • s’usen els raspalls a partir d’un any fins als 80? (per posar una edat)

Això representa:

 • (cada 2 mesos) 6*79 = 474 raspalls
 • (cada 3 mesos) 4*79 = 316 raspalls

En conclusió, durant la nostra vida direm que usarem una mitjana de 395 raspalls de dents.

El raspall convencional poden tardar uns 400 anys en descompondre, mentre que els de bambú en 180 dies ja està descompost.

Els tres Raspalls de Bambú destacats del Moment

Rebajas
Cepillo Dientes Bambu, Paquete de 10 Cepillos de Dientes,5 cepillo de carbón bambú y 5 cepillo de fibra bambú,100% Libre de BPA,Cepillos de Dientes Naturales y Veganos para Una Mejor Limpieza
 • Cepillo Dientes Bambu, Paquete de 10 Cepillos de Dientes,5 cepillo de carbón bambú y 5 cepillo de fibra bambú,100% Libre de BPA,Cepillos de Dientes Naturales y Veganos para Una Mejor Limpieza
 • Cepillo Dientes Bambu, Paquete de 10 Cepillos de Dientes,5 cepillo de carbón bambú y 5 cepillo de fibra bambú,100% Libre de BPA,Cepillos de Dientes Naturales y Veganos para Una Mejor Limpieza
Rebajas
GeekerChip Cepillos de Dientes de Bambú,Paquete de 10 Cepillo de Dientes Bambú di Cerdas Suaves y Respetuosos con el Medio Ambiente Cuidado con Biodegradable-10 Colores
 • Natural antibacterial mango de bambú biodegradable con diseño ergonómico, fácil de usar.
 • El cepillo de dientes no contiene BPA, es seguro y cuida su salud bucal. No solo la madera de bambú del cepillo de bambú es sostenible, sino también el embalaje.
 • Fuerte capacidad de limpieza, decoloración causada por el café, el té, el vino tinto y el humo del cigarrillo se pueden eliminar con eficacia y los dientes se pueden alegrar.
 • Las cerdas del cepillo de dientes de bambú son de color, y es fácil distinguir el cepillo de dientes en el uso doméstico. Los colores son como se muestran.
 • Precauciones: Tenga en cuenta que el cepillo de dientes de madera de bambú es propenso a la infestación de moho después del agua mojada, lo cual es un fenómeno común. Coloque el cepillo de dientes en un lugar seco o en el soporte del cepillo de dientes después de su uso.
Rebajas
Greenzla Cepillos de Dientes de Bambú (Kit de 12) | Cepillos de Dientes de Carbón de Cerdas Suaves | Cepillo de Dientes de Bambú Natural y Ecológico | Madera Biodegradables y Orgánicos
 • Ir Verde - Tanto los cepillos de dientes como los envases son ecológicos, lo que permite limpiar los dientes con la conciencia tranquila todos los días. Además, el diseño de cero desechos te proporciona un producto oral biodegradable.
 • 12 Cepillos de dientes duraderos - El diseño es robusto y duradero, cada cepillo de dientes dura hasta 12 meses de uso. Además, cada paquete incluye 12 cepillos de bambú, lo que hace que sea una forma económica de mantener el cepillado de la familia.
 • Cerdas suaves sin BPA - Nuestras cerdas mezcladas con carbón de bambú se sienten suaves en los dientes y las encías. Sólo utilizamos materiales de primera calidad que son de origen sostenible, lo que hace que todos los productos de Greenzla sean naturales y libres de BPA.
 • Mango de bambú suave y natural - Nuestros cepillos de dientes de madera no sólo son suaves para los dientes, sino también para las manos. El cómodo mango encaja perfectamente en la palma de su mano para un mayor nivel de comodidad.
 • Calidad en la que puedes confiar - La marca Greenzla está comprometida con productos de alta calidad, respetuosos con el medio ambiente y compostables. Creemos tanto en nuestros productos que ofrecemos una garantía de devolución de dinero si no está completamente satisfecho.
Resumen
Puntuación del autor
1star1star1star1star1star
Puntuación añadida
5 based on 1 votes
Marca
GeekerChip
Nombre del producto
Raspalls de dents de Bambú
Precio
EUR 8.49
Disponibilidad del producto
Available in Stock