Skip to content

Raspalls de Dents de Bambú

Raspall de dents de Bambú

Has arribat al lloc indicat, pel que sembla, estàs cercant un producte de qualitat a bon preu, i no menys important, respectuós amb el medi ambient. Doncs si, els raspalls de dents de fusta de bambú són tot això i més, són uns productes biodegradables que ens ajudaran a reduir la nostra petjada.

Contents

Beneficis de l’ús dels Raspalls de Dents de Bambú

El principal avantatge de triar un complement o una accessori de fusta de bambú és la cura del medi ambient. No ens cansem d’emfatitzar l’eficiència d’aquesta planta i els avantatges que ha aportat per millorar les condicions ambientals.

Usant aquest raspalls es redueix la contaminació del medi ambient, reduint els residus plàstics del nostre planeta.

Un cop aquests raspalls han finalitzat la seva vida útil, són fàcils de reciclar. En comparació amb altres tipus de complements, amb gran nombre de peces de plàstic.

Raspalls de Dents de Bambú per Adults

Els raspalls de dents de bambú ens fan sentir connectats amb la natura.

A continuació, segur que trobaràs el teu raspall de dents de bambú ideal.

Veure altres ofertes a Amazon

Raspalls de Dents de Bambú infantils

Els raspalls de dents de fusta de bambú ens fan sentir més a prop de la natura.

A continuació, segur que trobaràs el raspall de dents pels teus fills.

Veure altres ofertes a Amazon

Com Reciclar un Raspall de Dents de Bambú?

Quan acaba la vida útil del raspall de dents direm que hi ha dues possibilitats: reutilitzar o reciclar.

La primera, reutilitzar, es donar una segona vida útil com a estri de neteja per espais petits, i un cop acabada aquesta segona vida del raspall, procedir a reciclar seguint els passos següents.

Per reciclar un raspall de dents de bambú s’ha de fer el següent:

 1. Separar les cerres de nailon del raspall, es pot emprar per exemple unes pinces o unes alicates universals.
 2. Tirar les cerres al contenidor groc.
 3. Partir per la meitat el mànec del raspall.
 4. Enterrar a dins d’un test o cossiol les parts del mànec, en el termini d’uns 180 dies s’haurà descompost.

Característiques dels Raspalls de Dents de bambú

A continuació exposarem algunes de les característiques més destacables dels raspalls de dents de fusta de bambú:

 • Consciència ambiental: Aquests raspalls són eco-friendly, estan fets amb cura de cuidar el nostre entorn de la millor manera. Per tant, els fabricants no només fan servir materials biodegradables, sinó que també els seus processos de producció busquen cuidar i respectar al màxim el nostre planeta.
 • Ús de material sostenible: La planta de bambú te un creixement molt ràpid.
 • El bambú te propietats antibacterianes: Es cultiva sense emprar químics.
 • Raspalls de bambú reciclables: És molt fàcil reciclar aquest tipus d’accessoris, donats els materials amb què van ser fabricats, molt diferents dels fets amb materials metàl·lics i polimèrics.

Raons per Escollir un Raspall de Bambú vs un Raspall convencional

Sense dubtes la seva principal característica, és l’única cosa que cada un d’aquests raspalls de bambú pot ser, confeccionats amb materials provinents de la mare terra. Cosa que els converteix en eco-friendly products.

Els raspalls convencionals de plàstic, tenen el principal problema dels residus que generen al finalitzar la vida útil, y que en molts casos acaben al mar.

Ara podem fer una estimació:

 • Es recomana canviar el raspall de dents cada 2 o 3 mesos.
 • s’usen els raspalls a partir d’un any fins als 80? (per posar una edat)

Això representa:

 • (cada 2 mesos) 6*79 = 474 raspalls
 • (cada 3 mesos) 4*79 = 316 raspalls

En conclusió, durant la nostra vida direm que usarem una mitjana de 395 raspalls de dents.

El raspall convencional poden tardar uns 400 anys en descompondre, mentre que els de bambú en 180 dies ja està descompost.

Els tres Raspalls de Bambú destacats del Moment

GeekerChip - Cepillo de dientes de bambú, 10 colores, cepillo de dientes de bambú, cerdas suaves naturales, ecológicas y 100% biodegradables
 • Natural antibacterial mango de bambú biodegradable con diseño ergonómico, fácil de usar.
 • El cepillo de dientes no contiene BPA, es seguro y cuida su salud bucal. No solo la madera de bambú del cepillo de bambú es sostenible, sino también el embalaje.
 • Fuerte capacidad de limpieza, decoloración causada por el café, el té, el vino tinto y el humo del cigarrillo se pueden eliminar con eficacia y los dientes se pueden alegrar.
 • Las cerdas del cepillo de dientes de bambú son de color, y es fácil distinguir el cepillo de dientes en el uso doméstico. Los colores son como se muestran.
 • Precauciones: Tenga en cuenta que el cepillo de dientes de madera de bambú es propenso a la infestación de moho después del agua mojada, lo cual es un fenómeno común. Coloque el cepillo de dientes en un lugar seco o en el soporte del cepillo de dientes después de su uso.
Y-kelin Cepillo de dientes de carbón de bambú natural ecológico, paquete de 12 cepillos de dientes, cepillo de dientes con cerdas suaves biodegradables
 • ⭐Carbón de bambú natural 100 % ecológico ➤➤➤ libre de plástico y hecho de bambú que es suave y suave de usar, se cierra firmemente, por lo que no dañará tus encías con un cepillado duro. Y las cerdas de fibra de carbón de bambú ayudan a eliminar las manchas de los dientes y mantenerlas brillantes y blancas.
 • ⭐100 % reciclado biodegradable ➤➤➤ el embalaje está hecho en papel de manualidades, no se desgasta, incluso te preocupes por que contamine el medio ambiente cuando lo tiras.
 • ⭐Uso cómodo ➤➤➤ el mango de bambú es muy fácil de sostener y es antideslizante. 12 cepillos de dientes de cerdas suaves sin BPA, cerdas firmes pero suaves en las encías. Te dan la mejor experiencia.
 • ⭐Por qué no probarlo ➤➤➤ Para uno estás salvando el planeta de plásticos y desechos nocivos. Para otro, los cepillos se ven tan frescos y diferentes, el mango de los cepillos de dientes se siente realmente cómodo. Cepillan y limpian los dientes tan bien.
 • ⭐Gran oferta de valor ➤➤➤ Paquete de 12 cepillos de dientes en total, para ti y tus miembros de la familia.
FINEVERNEK Kit de 12 Cepillos de Dientes de Bambú, Cepillos de Dientes de Bambú Natural y Ecolóico, 4 Colores Suaves Naturales de Cepillo de Diente de Bambú, para el Hogar y el Viaje
 • Diseño de cepillo de dientes: Hay 12 cepillos de dientes en una caja, el material es fuerte y duradero, y cada cepillo de dientes se puede usar durante 12 meses. Las cerdas de nailon suaves muy suaves y cómodas, suaves para los dientes y las encías, pueden calmar la boca cuando se cepilla suavemente, y el mango está diseñado para adaptarse al tamaño de la palma de su mano. Las cerdas de colores utilizan colorantes alimentarios seguros.
 • Material ecológico: El cepillo de dientes está hecho de bambú natural, que es más duro y duradero que el bambú de madera y plástico. No solo el cepillo de dientes, sino también el embalaje es biodegradable y reciclable. Por eso, nuestros productos son 100% biodegradables y respetuosos con el medio ambiente, 100% libres de plástico y 100% reciclables.
 • Efecto de limpieza: El carbón de bambú utilizado en las cerdas de este cepillo de dientes de madera tiene una fuerte capacidad de adsorción, que es una capacidad de limpieza más fuerte del cepillo de dientes. Puede eliminar eficazmente la pigmentación causada por el café, el té y varios pigmentos, y darle un brillo más mira los dientes blancos.
 • El paquete contiene: Los cepillos de dientes en el paquete son blancos, amarillos, negros y marrones.Cada color tiene 3 cepillos de dientes, un total de 12 cepillos de dientes. Tenga en cuenta que los cepillos de dientes de bambú y madera son propensos a enmohecerse cuando están húmedos, lo cual es un fenómeno común. Coloque el cepillo de dientes en un lugar seco o en el soporte del cepillo de dientes después de su uso.
 • Una marca en la que puede confiar: La marca FINEVERNEK se compromete a crear productos de alta calidad y a prestar atención a la protección del medio ambiente. Creemos mucho en nuestros productos, si no está satisfecho con los productos o tiene alguna pregunta, puede contactarnos en cualquier momento y le daremos una respuesta satisfactoria.
Resumen
Puntuación del autor
1star1star1star1star1star
Puntuación añadida
5 based on 1 votes
Marca
GeekerChip
Nombre del producto
Raspalls de dents de Bambú
Precio
EUR 8.49
Disponibilidad del producto
Available in Stock