Skip to content

Cortines i Estors

Estors i cortines de bambú

Has arribat al lloc indicat, pel que sembla, estàs cercant un producte de qualitat a bon preu, i no menys important, respectuós amb el medi ambient. Doncs si, les cortines i els estors de fusta de bambú són tot això i més, són uns productes lleugers i resistents, que es caracteritzen pel seu disseny minimalista, senzill i eficaç, representant la combinació perfecta de funcionalitat, natura, i oferint diferents varietats de colors.

Veure altres ofertes a Amazon

Contents

Cortina de Bambú

Les cortines o persianes de bambú estan fabricades amb materials 100% naturals.

Es poden instal·lar al sòtil o a la paret de qualsevol finestra o porta (excloent sòtils inclinats) aportant privacitat, i protecció solar.

A continuació, segur que trobaràs la teva cortina ideal.

Veure altres ofertes a Amazon

Estor de Bambú

Els estors de bambú aporten un disseny senzill als que no volem renunciar a la comoditat, la qualitat i la bellesa. Permetem que la llum natural entri a casa nostra, i al mateix temps volem tenir un espai privat on gaudir del màxim confort. Els estors de fusta de bambú satisfan totes aquestes necessitats.

A continuació, segur que trobaràs el teu estor ideal.

Veure altres ofertes a Amazon

Estor Enrotllable per a Exterior de Bambú

Si el que es cerca es posar un estor a l’exterior, el bambú es el material indicat per la seva resistencia i durabilitat.

A continuació, segur que trobaràs el teu estor enrotllable per exterior ideal.

Veure altres ofertes a Amazon

Beneficis de l’ús de Cortines o Estors de Bambú

Decorar les finestres amb estors de bambú, és una solució perfecta si vols utilitzar materials naturals que siguin funcionals i decoratius que s’adaptin a les tendències actuals dels dissenys d’interiors.

Es poden trobar en diferents tons de marró, crema o beix, i vénen en diferents mides perquè s’adaptin on vulgueu col·locar-los. Aquest tipus de estors es poden instal·lar a les finestres de la sala, del dormitori, i fins i tot alguns models són molt adequats per a ús exterior. En tots els casos, s’obtindrà un estil més natural.

A més de la decoració, les cortines de bambú també són molt pràctiques, ja que poden controlar la llum que entra a diferents espais, cosa que permet estalviar energia a l’hivern i a l’estiu.

Pel que fa a la neteja, sols remarcar que són molt fàcils de netejar. Com que és un material natural, per eliminar la pols, es pot rentar lleugerament o amb l’ajut d’un drap humit. Sempre s’ha de tenir en compte el que diu el fabricant.

Raons per Escollir una Cortina o un Estor de Fusta de Bambú

Sense dubtes el seu principal característica és l’única cosa que cada un d’aquests estors de bambú pot ser, confeccionats amb materials provinents de la mare terra. Cosa que els converteix en eco-friendly.

Hi ha molts estils i models de cortines i d’estors de bambú. Els podeu trobar a moltes botigues en línia. Allà, trobareu la millors forma de comprar una d’aquestes cortines. Els estors de bambú són un producte lleuger, clàssic, exquisit i respectuós amb el medi ambient, fet a partir d’arbres de bambú naturals. Són resistents i poden mantenir la qualitat del color durant molt de temps. Tot i que estan de moda, no són cars, de fet, en realitat són molt econòmics. Hem llistat alguns dels millors models de cortina de bambú que es poden trobar al mercat.

Les cortines sempre han estat un dels accessoris de moda més importants, fins i tot des de fa centenars d’anys. Aquesta eina té dues funcions, controlar la quantitat de llum que entra a la teva llar i proporcionar-te intimitat a casa teva. En un món modern on treballem junts per aconseguir una terra més ecològica, utilitzem recursos renovables alhora que creem els nostres accessoris de moda, sens dubte ens ajudarà a assolir els nostres objectius més ràpidament.

Estor de bambú destacat del moment

vidaXL Cortina de Bambú Puerta contra Insectos 100x200cm Protección Mosquitos
  • Color: Marrón; Material: Bambú; Dimensiones: 100 x 200 cm (ancho x alto)
  • Sus gruesos tallos de bambú no solo mantienen a los insectos alejados sino que también le brindan privacidad y aislamiento contra el calor, a la vez que mantiene su entrada accesible.
Resumen
Puntuación del autor
1star1star1star1star1star
Puntuación añadida
5 based on 1 votes
Marca
Solagua
Nombre del producto
estors de bambú Cortina de Fusta persiana Enrotllable
Precio
EUR 46
Disponibilidad del producto
Available in Stock