Skip to content

Font Decorativa de Bambú

Font de bambú

La font decorativa de bambú japonesa és un element molt decoratiu que aporta elegància i relaxació a la teva llar, ja sigui a l’interior o a l’exterior.

Tan sols escoltant i observant l’aigua dins la font, podràs entrar en un estat de relaxació, pau i harmonia, i notar com aquell estrès acumulat durant el dia va disminuint fins a desaparèixer. En aquest estat, es pots relaxar-te llegint, meditant o gaudint del temps amb els essers estimats.

Personalitza el teu racó i porta el vostre esperit creatiu a un altre nivell mitjançant les següents opcions de materials interiors i exteriors. Es presenten en diferents mides i formes que s’adapten a les vostres necessitats.

Contents

Característiques de les Fonts de Bambú

A continuació exposarem algunes de les característiques més destacables i interessants a tenir en compte a l’hora de comprar una font de bambú:

 • Sonoritat: Tenen un so d’intensitat moderada.
 • Disseny: El disseny és bonic i generós.
 • Mecanisme: La bomba de l’aigua ha de tenir funcions de bona qualitat i potència.
 • Funcionament: No ha d’esquitxar una gran quantitat d’aigua.
 • L’aigua: Ha de tenir una única sortida d’aigua i aquesta ha de ser neta i transparent.
 • Pedres: Es recomana col·locar pedres de granit com el quars, el granit o la mica.

Veure altres ofertes a Amazon

Comprar una Font de Bambú Japonesa d’interior

Cerques una font d’interior? aquí en podràs trobar tot tipus de fonts zen d’interior en format canya fins a altres en forma de Buda. Aquest tipus de font és perfecta per a aquelles persones que segueixin la filosofia «feng shui» o que simplement busquin canviar la decoració de la llar. N’hi ha per a tots els gustos, de manera que no tindràs cap problema en triar la que millor s’adapti a la teva personalitat. Per a la filosofia zen, una font d’aigua decorativa d’interior és molt important, ja que, segons la forma en què es col·loqui, ha de transmetre una energia o una altra. Una bona raó per adquirir un producte d’aquestes característiques és que el moviment en cascada de l’aigua genera pau, el que millora el nostre estat d’ànim. A més, el corrent d’aigua millora la qualitat de l’aire.

A l’hora de comprar una font d’interior, has de pensar prèviament a on la col·locaràs. Fixa’t bé en la teva estada i pensa quin tipus de font vols tenir. Les fonts en forma de Buda són ideals per col·locar al saló o al dormitori. És molt bona idea col·locar-la en la cambra de bany! El so de l’aigua al brollar fa que et relaxis, al mateix temps que crea un ambient agradable. Així mateix, és important que valors la composició de la font (pedres, forma, quantitat d’aigua, decoracions, etc.) abans de decantar-te per ella.

Saps que pots personalitzar al teu gust? Un cop tinguis la font, podràs adquirir elements decoratius per fer-la més vistosa. Les pedres de quars queden genial prop d’una font zen.

Les fonts d’interior disposen d’un mecanisme perquè l’aigua es mogui de forma regular. A través d’un programador podràs determinar quantes hores vols que estigui la font en marxa. Per a moltes persones, aquest tipus de fonts, els ajuda a millorar l’energia de l’interior de les seves cases ja harmonitzar-la amb la resta de mobles. Posar una font al lloc correcte farà que la teva llar es converteixi en un lloc acollidor. El soroll relaxant de l’aigua agrada a tothom, és una de les característiques més importants d’aquest tipus de producte. A més d’estar fabricades amb un compost que no afavoreix l’aparició d’humitat, la majoria de les fonts disposen de motors silenciosos, de manera que no escoltaràs el soroll del motor.

A continuació, segur que trobaràs la teva font ideal.

Veure altres ofertes a Amazon

Beneficis de L’ús de Fonts De Bambú

Les fonts d’exterior alegren la vida, i la remor de l’aigua en moviment et permetrà relaxar-te. Una recomanació es crear un espai de relaxació amb hamaques, una tauleta, a on poder guardar la teva lectura o una beguda refrescant, un para-sol just al costat de la teva nova font.

Raons per Escollir una Font De Fusta De Bambú

Si ets un amant d’una decoració que tingui un sentit, les fonts compleixen aquesta funció, crearan un ambient relaxant, donaran una personalitat al teu espai.

La seva instal·lació és molt senzilla, pràcticament sol ser col·locar-la al seu lloc i posar-la en marxa, ja que solen disposar un circuit predefinit per on circularà l’aigua, i amb ajuda de la bombeta, aquesta podrà recórrer el circuit una vegada i una altra...

Les fonts també les podràs personalitzar amb diferents accessoris, pedretes, rajoles, incús a qualcunes li podràs posar peixos de colors.

Per a la seva neteja i manteniment, simplement buidar l’aigua netejar l’interior i exterior de la fon, i es recomanable també fer net el circuit de l’aigua amb qualque producte per llevar les restes de cals que podrien arribar a obstruir les canalitzacions, per tenir sempre la bomba d’aigua i els conductes nets (per aquest punt sempre seguir les instruccions del fabricant

Com pots veure, les fonts són la teva millor opció per arribar a tenir una llar en harmonia.

Font de bambú destacada del moment

Kit De Fuente De Bambú Fuente De Bambú Solar Japón Cascada De Jardín Caño De Fuente De Agua Al Aire Libre 100% Hecho A Mano,Length25cm
 • Nuestra Fuente De Agua De Bambú No Tiene Productos Químicos Agregados Y No Está Coloreada. El Kit Incluye: 1 X Fuente De Agua De Bambú, 1 X Bomba.
 • Conservamos El Color Original Del Bambú Y La Textura Natural Del Bambú. Diseñado Para Parecerse A Las Fuentes Mecedoras Japonesas Tradicionales
 • Hecho A Mano De Bambú. Utilizamos Materias Primas Naturales, Por Lo Que La Superficie De Bambú Se Volverá Ligeramente Amarilla En Aproximadamente 15 Días, Lo Cual Es Normal.
 • Las Partes Superior E Inferior De La Tubería De Agua Están Conectadas Manualmente Por Artesanos Expertos, Por Lo Que No Debe Preocuparse Por Romperse O Caerse.
 • Consejos: Debido A La Diferencia En El Medio Ambiente En Diferentes Regiones, Debe Limpiar La Fuente Regularmente. Si El Bambú No Se Lava Durante Mucho Tiempo, Estará Mohoso, Lo Cual Es Inevitable Para El Bambú Natural. ¡Mientras Se Limpie Con Frecuencia, Se Puede Resolver Perfectamente!
Resumen
Puntuación del autor
1star1star1star1star1star
Puntuación añadida
5 based on 1 votes
Marca
Zenggp
Nombre del producto
Font d'aigua de jardí de zen
Precio
EUR 92.99
Disponibilidad del producto
Available in Stock