Skip to content

Jardí

Jardí amb font de bambú

Estàs pensant en decorar el teu jardí? o pot ser vols deixar la teva terrassa acollidora? Ets al lloc indicat, aquí podràs descobrir com crear un entorn bonic, relaxant, i respectuós amb el medi ambient amb productes de bambú.

Et proposem idees, i productes, i les cures perquè sempre llueixin com el primer dia o a poder ser millor.


La planta de bambú és la de més ràpid creixement en el món i és per tant un recurs ecològic i sostenible. No hi ha la necessitat d’utilitzar pesticides o fertilitzants, atès que floreix naturalment i protegit per la seva pròpia substància natural. Cal aclarir també que és 100% biodegradable, per la qual cosa farem un gran favor al nostre planeta la utilitzar-lo.

Decora el teu Jardí amb Productes de Bambú

Amb els productes que trobaràs dins d’aquesta secció tindràs l’oportunitat de crear un espai únic i relaxant a més d’aportar el teu gra de sorra en la cura del medi ambient.

Intimitat en el teu jardí

Necessites tenir intimitat? vols estar lluny i resguardat de les mirades dels teus veïns? doncs sí, amb el bambú també trobaràs una solució fàcil i sostenible.

Els tancaments de bambú són elements indispensables per mantenir allunyades les mirades de persones externes del teu nucli familiar.

Tancament de bambú

Comprar productes de Bambú pel teu jardí

Ara és molt fàcil comprar alguns productes de bambú. Només cal que seleccioneu el que més us agradi, que completeu el procés de compra i que el pugueu rebre a casa en pocs dies sense deixar-lo. La millor opció, es escollir la plataforma d’Amazon pels seus terminis d’entrega, el servei post venta, i normalment ens ofereix els millors preus i grans descomptes.

Productes de Bambú de jardí més venuts

A continuació te mostrarem un llistat dels productes de bambú més cercats per tenir un jardí de bambú perquè puguis elegir el que més t’interessi.