Skip to content

Bany

Bany decorat amb bambú

Estàs pensant en reformar el teu bany? o simplement el vols decorar per donar-li un altre aire? Ets al lloc indicat, aquí podràs descobrir com crear un entorn bonic, relaxant, i respectuós amb el medi ambient amb productes de bambú.

Et proposem idees, i productes, i les cures perquè sempre llueixin com el primer dia o a poder ser millor.

Propietats dels mobles de bany i Complements de Bambú

Amb els productes que trobaràs dins d’aquesta secció tindràs l’oportunitat d’aportar el teu gra de sorra en la cura del medi ambient.

Aquí et anomenarem algun dels beneficis més importants que aquesta planta té per oferir-nos, no només en productes de moda.

  • És un material 100% natural que té el seu propi lluentor, suavitat i textura suau.
  • El bambú és molt lleuger, fort i resistent a la humitat, la qual cosa permet poder crear mobles resistents per als banys.
  • Antibacterià i antimicòtic a causa d’una substància natural anomenada “kun de bambú”, a causa d’un agent antimicrobià que ajuda a la planta a resistir els atacs de plagues i fongs. 
  • Té propietats antifúngiques i hipoal·lergèniques, pel que podràs evitar les males olors i el desgast dela complements durant més temps.

La planta de bambú és la de més ràpid creixement en el món i és per tant un recurs ecològic i sostenible. No hi ha la necessitat d’utilitzar pesticides o fertilitzants, atès que floreix naturalment i protegit per la seva pròpia substància natural. Cal aclarir també que és 100% biodegradable, per la qual cosa farem un gran favor al nostre planeta la utilitzar-lo.

Decora el teu Bany amb Productes de Bambú

Amb els productes que trobaràs dins d’aquesta secció tindràs l’oportunitat de crear un espai únic i relaxant a més d’aportar el teu gra de sorra en la cura del medi ambient.

Tipus de Productes de Bambú

El bambú de cada cop es troba a més varietat de productes de bany.

Mobles i Prestatgeries de Bany

El Bambú és un d’aquells materials a tenir en compte alhora de triar el mobiliari teu bany.

Complements i Accessoris de Bany

Els complements i accessoris de bambú, són els que acaben de vestir el teu bany.

Raspalls de dents de Bambú

Els raspalls de dents són els productes d’higiene bucal més emprats a diari.

Productes d’higiene Personal de Bambú

Els productes d’higiene personal de bambú pel teu dia a dia.

Comprar productes de Bambú pel teu Bany

Ara és molt fàcil comprar alguns productes de bambú. Només cal que seleccioneu el que més us agradi, que completeu el procés de compra i que el pugueu rebre a casa en pocs dies sense deixar-lo. La millor opció, es escollir la plataforma d’Amazon pels seus terminis d’entrega, el servei post venta, i normalment ens ofereix els millors preus i grans descomptes.

Productes de Bambú de bany més venuts

A continuació te mostrarem un llistat dels productes de bambú més cercats per tenir al bany perquè puguis elegir el que més t’interessi.