Skip to content

Complements i Accessoris de Bany

Complements de bany

Has arribat al lloc indicat, pel que sembla, estàs cercant un producte de qualitat a bon preu, i no menys important, respectuós amb el medi ambient. Doncs si, els complements i accessoris de fusta de bambú són tot això i més, són uns productes resistents a la humitat, que es caracteritzen pel seu disseny minimalista, mantenint sempre l’elegància i oferint diferents varietats de colors.

Veure altres ofertes a Amazon

Contents

Característiques dels Complements i Accessoris de bambú

A continuació exposarem algunes de les característiques més destacables dels complements i accessoris de fusta de bambú:

 • Complements molt versàtils: Els dissenys que existeixen, poden ser molt variats, i aptes per a qualsevol bany. Es poden trobar dissenys clàssics, moderns, i sempre aportant un toc d’elegància.
 • Models Resistents: Una de les principals característiques de la fusta de bambú és la resistència, de manera que els accessoris poden suportar inalterables el pas del temps el desgast que suposa l’ús diari.
 • Resistència a l’aigua: La majoria dels complements i accessoris de bany estan sotmesos a la humitat, la fusta de bambú es ideal per estar en aquestes condicions.
 • Consciència ambiental: Aquests complements són eco-friendly, estan fets amb cura de cuidar el nostre entorn de la millor manera. Per tant, els fabricants no només fan servir materials biodegradables, sinó que també els seus processos de producció busquen cuidar i respectar al màxim el nostre planeta.
 • Ús de fusta reciclada: En alguns casos, aquests complements i accessoris es fabriquen amb fustes de bambú, que restaven d’altres objectes fets amb aquestes fustes. Mitjançant diferents processos, intenten re-processar-los de nou per crear objectes nous per al seu ús diari.
 • Complements de bambú reciclables: És molt fàcil reciclar aquest tipus d’accessoris, donats els materials amb què van ser fabricats, molt diferents dels fets amb materials metàl·lics i polimèrics.

Saboneres de Bambú per a bany

Les saboneres de fusta de bambú creen un espai elegant i natural.

A continuació, segur que trobaràs la teva sabonera ideal.

Veure altres ofertes a Amazon

Porta raspalls de Bambú per bany

Els porta raspalls de fusta de bambú ens fan sentir més a prop de la natura. Al estar fabricats amb aquest material, són perfectes per a estar en entorns humits.

A continuació, segur que trobaràs el porta raspall ideal pel teu bany.

Veure altres ofertes a Amazon

Penjadors de tovalloles de Bambú per bany

Els penjadors de tovalloles de bambú són la solució perfecte per posar al bany i crear un entorn natural al més pur estil de spa.

A continuació, segur que trobaràs el teu penjador de tovalloles ideal pel teu bany.

Veure altres ofertes a Amazon

Cistella de Bambú per bany

Les cistelles de bambú són la solució perfecte per posar al bany i crear un entorn natural. Al estar fabricats amb aquest material, són perfectes per a estar en entorns humits.

A continuació, segur que trobaràs les cistelles ideals pel teu bany.

Veure altres ofertes a Amazon

Mirall de Bambú per bany

Els miralls de bambú són la solució perfecte per posar al bany i crear un entorn natural. Al estar fabricats amb aquest material, són perfectes per a estar en entorns humits.

A continuació, segur que trobaràs el teu mirall ideal pel teu bany.

Veure altres ofertes a Amazon

Bàscula de Bambú per bany

Les bàscules de bambú són la solució perfecte per posar al bany i crear un entorn natural. Podràs controlar el teu pes sense que desentoni la bàscula en el teu entorn càlid.

A continuació, segur que trobaràs la bàscula ideal pel teu bany.

Veure altres ofertes a Amazon

Poals de Bambú per bany

Els poals de bambú són la solució perfecte per posar al bany i poder tirar els objectes d’ús personal un cop acabada la seva vida útil.

A continuació, segur que trobaràs el teu poal ideal pel teu bany.

Veure altres ofertes a Amazon

Porta rotlles de Bambú per bany

Els porta rotlles de bambú són la solució perfecte per posar al bany i poder. I poder tenir el teu paper higiènic en harmonia amb l’espai.

A continuació, segur que trobaràs els porta rotlles ideals pel teu bany.

Veure altres ofertes a Amazon

Escombreta de Bambú per bany

Les escombretes de bambú són la solució perfecte per posar al bany i crear un entorn natural al més pur estil de spa.

A continuació, segur que trobaràs les escombretes ideals pel teu bany.

Veure altres ofertes a Amazon

Seient amb tapa per WC de Bambú per bany

Els seients de bambú aporten un toc de calidesa al teu bany.

A continuació, segur que trobaràs els seients ideals pel teu bany.

Veure altres ofertes a Amazon

Catifa de Bany de Bambú

Les catifes pel bany de bambú són un accessori indispensable per seguir la línia acollidora i natural del teu bany, al temps que aporta un toc pràctic pel moment de sortir de la dutxa.

A continuació, segur que trobaràs la teva catifa ideals per tenir al teu bany.

Veure altres ofertes a Amazon

Beneficis de L’ús de Complements i Accessoris de Bambú

El principal avantatge de triar un complement o una accessori de fusta de bambú és la cura del medi ambient. No ens cansem d’emfatitzar l’eficiència d’aquesta planta i els avantatges que ha aportat per millorar les condicions ambientals.

Un cop aquests accessoris han finalitzat la seva vida útil, són fàcils de reciclar. En comparació amb altres tipus de complements, amb gran nombre de peces de plàstic i de metall.

Podeu consultar l’origen dels complements que us ensenyin, així com la font del material utilitzat i el seu tipus, el més clàssic és el bambú blanc o clar. No obstant això, a causa del tractament de diferents fustes, també podeu trobar altres colors.

La durabilitat d’aquests complements està relacionada amb la força del bambú i les fibres de la seva fusta.

Raons per Escollir un Complement o un Accessori de Fusta de Bambú

Sense dubtes la seva principal característica, és l’única cosa que cada un d’aquests complements de bambú pot ser, confeccionats amb materials provinents de la mare terra. Cosa que els converteix en eco-friendly products.

Hi ha molts estils i models de complements de bambú. Els podeu trobar a moltes botigues en línia. El accessoris de bambú són un producte elegant, clàssic, exquisit i respectuós amb el medi ambient, fet a partir d’arbres de bambú naturals. Són resistents i poden mantenir la qualitat del color durant molt de temps. Tot i que estan de moda, no són cars, en realitat són més econòmics que els fabricats amb altres tipus de fusta.

Els tres complements de Bambú destacats del Moment

Edihome, Accesorios Baño Madera, Set Conjunto Bambú, Complementos Aseo, 4 Piezas, 1x Porta Cepillo, 1x Dispensador de Jabón, 1x Vaso, 1x Bandeja
 • ➡️ DISEÑO UNIFICADO DE 4 PIEZAS: ahorra espacio con este set de accesorios de baño edihome, podrás organizar cepillos de dientes, la pasta de dientes y el jabón, todos ellos sobre una bandeja para agruparlos y mantenerlos fijos y ordenados.
 • ➡️ DISEÑO RESPETUOSO CON EL MEDIO AMBIENTE: la gran mayoría de set de baño convencionales son de plástico, cerámica o vidrio, en cambio todo nuestro conjunto esta elaborado en bambú de alta calidad, esta materia prima es renovable y su uso no supone una carga para el medioambiente, el pulsador de la jabonera es de acero inoxidable ofreciendo así resistencia y durabilidad.
 • ➡️ DETALLES: El set completo tiene un tamaño de 24 x 8.5 x 17 CM. El dispensador tiene una capacidad de 240 ML y el porta cepillos tiene espacio hasta para 4 cepillos.
 • ➡️ DISEÑO DECORATIVO: aparte de ser un gran organizador, también se convierte en un elemento decorativo para el baño, aportando un toque natural y elegante.
 • ➡️ TOTAL GARANTÍA: no se preocupe, los productos edihome disponen de garantía europea, si tiene algún problema antes o después de realizar el pedido, no dude en hacérnoslo saber.
Torrex® 30540 Bandeja de bambú para bañera en 2 tamaños diferentes Bandeja para baño (74 x 15 x 3,5 cm)
 • La bandeja para bañera Torrex, fabricada de bambú 100 % natural y respetuosa con el medio ambiente, ofrece un espacio de almacenamiento adicional en el cuarto de baño y ocupa muy poco espacio.
 • Las dimensiones de 74 x 15 x 3,5 cm permiten un uso cómodo para casi cualquier ancho de bañera. De este modo, la elegante bandeja para bañera con los dos huecos para el borde de la bañera puede colocarse de forma muy sencilla y colocar prácticos utensilios de baño o artículos de decoración. Las velas y las copas de vino tienen cabida en esta bandeja y proporcionan un ambiente acogedor.
 • El bambú robusto y duradero es una materia prima renovable y con su resistencia a la humedad es ideal para su uso en el cuarto de baño. Su aspecto luce siempre hermoso, incluso después de un uso prolongado.
 • El aspecto discreto combina muy bien con el ambiente de su cuarto de baño, consiguiendo así un punto culminante decorativo para cualquier interior.
 • Esta elegante bandeja para bañera convierte su cuarto de baño en un verdadero oasis de bienestar si está tumbado cómodamente en la bañera o simplemente quiere relajarse.
Conjunto de dispensador, jabonera y portacepillos de bambú y cerámica nórdico Blanco - LOLAhome
 • Esta fabricado con: bambú, cerámica.
 • Encaja en ambientes de estilo: nórdico.
 • Un producto recomendado para uso en baño.
 • En LOLA Home te ofrecemos una colección de complementos decorativos para baño que transmiten estilo, calidez y confort, aportando un aire fresco a tu cuarto de baño y sumando estilo a tu decoración.
Resumen
Puntuación del autor
1star1star1star1star1star
Puntuación añadida
5 based on 1 votes
Marca
Relaxdays
Nombre del producto
Joc d'accessoris modern de bany, bambú-ceràmica
Precio
EUR 37.42
Disponibilidad del producto
Available in Stock