Skip to content

Complements i Accessoris de Bany

Complements de bany

Has arribat al lloc indicat, pel que sembla, estàs cercant un producte de qualitat a bon preu, i no menys important, respectuós amb el medi ambient. Doncs si, els complements i accessoris de fusta de bambú són tot això i més, són uns productes resistents a la humitat, que es caracteritzen pel seu disseny minimalista, mantenint sempre l’elegància i oferint diferents varietats de colors.

Veure altres ofertes a Amazon

Característiques dels Complements i Accessoris de bambú

A continuació exposarem algunes de les característiques més destacables dels complements i accessoris de fusta de bambú:

 • Complements molt versàtils: Els dissenys que existeixen, poden ser molt variats, i aptes per a qualsevol bany. Es poden trobar dissenys clàssics, moderns, i sempre aportant un toc d’elegància.
 • Models Resistents: Una de les principals característiques de la fusta de bambú és la resistència, de manera que els accessoris poden suportar inalterables el pas del temps el desgast que suposa l’ús diari.
 • Resistència a l’aigua: La majoria dels complements i accessoris de bany estan sotmesos a la humitat, la fusta de bambú es ideal per estar en aquestes condicions.
 • Consciència ambiental: Aquests complements són eco-friendly, estan fets amb cura de cuidar el nostre entorn de la millor manera. Per tant, els fabricants no només fan servir materials biodegradables, sinó que també els seus processos de producció busquen cuidar i respectar al màxim el nostre planeta.
 • Ús de fusta reciclada: En alguns casos, aquests complements i accessoris es fabriquen amb fustes de bambú, que restaven d’altres objectes fets amb aquestes fustes. Mitjançant diferents processos, intenten re-processar-los de nou per crear objectes nous per al seu ús diari.
 • Complements de bambú reciclables: És molt fàcil reciclar aquest tipus d’accessoris, donats els materials amb què van ser fabricats, molt diferents dels fets amb materials metàl·lics i polimèrics.

Saboneres de Bambú per a bany

Les saboneres de fusta de bambú creen un espai elegant i natural.

A continuació, segur que trobaràs la teva sabonera ideal.

Veure altres ofertes a Amazon

Porta raspalls de Bambú per bany

Els porta raspalls de fusta de bambú ens fan sentir més a prop de la natura. Al estar fabricats amb aquest material, són perfectes per a estar en entorns humits.

A continuació, segur que trobaràs el porta raspall ideal pel teu bany.

Veure altres ofertes a Amazon

Penjadors de tovalloles de Bambú per bany

Els penjadors de tovalloles de bambú són la solució perfecte per posar al bany i crear un entorn natural al més pur estil de spa.

A continuació, segur que trobaràs el teu penjador de tovalloles ideal pel teu bany.

Veure altres ofertes a Amazon

Cistella de Bambú per bany

Les cistelles de bambú són la solució perfecte per posar al bany i crear un entorn natural. Al estar fabricats amb aquest material, són perfectes per a estar en entorns humits.

A continuació, segur que trobaràs les cistelles ideals pel teu bany.

Veure altres ofertes a Amazon

Mirall de Bambú per bany

Els miralls de bambú són la solució perfecte per posar al bany i crear un entorn natural. Al estar fabricats amb aquest material, són perfectes per a estar en entorns humits.

A continuació, segur que trobaràs el teu mirall ideal pel teu bany.

Veure altres ofertes a Amazon

Bàscula de Bambú per bany

Les bàscules de bambú són la solució perfecte per posar al bany i crear un entorn natural. Podràs controlar el teu pes sense que desentoni la bàscula en el teu entorn càlid.

A continuació, segur que trobaràs la bàscula ideal pel teu bany.

Veure altres ofertes a Amazon

Poals de Bambú per bany

Els poals de bambú són la solució perfecte per posar al bany i poder tirar els objectes d’ús personal un cop acabada la seva vida útil.

A continuació, segur que trobaràs el teu poal ideal pel teu bany.

Veure altres ofertes a Amazon

Porta rotlles de Bambú per bany

Els porta rotlles de bambú són la solució perfecte per posar al bany i poder. I poder tenir el teu paper higiènic en harmonia amb l’espai.

A continuació, segur que trobaràs els porta rotlles ideals pel teu bany.

Veure altres ofertes a Amazon

Escombreta de Bambú per bany

Les escombretes de bambú són la solució perfecte per posar al bany i crear un entorn natural al més pur estil de spa.

A continuació, segur que trobaràs les escombretes ideals pel teu bany.

Veure altres ofertes a Amazon

Seient amb tapa per WC de Bambú per bany

Els seients de bambú aporten un toc de calidesa al teu bany.

A continuació, segur que trobaràs els seients ideals pel teu bany.

Veure altres ofertes a Amazon

Catifa de Bany de Bambú

Les catifes pel bany de bambú són un accessori indispensable per seguir la línia acollidora i natural del teu bany, al temps que aporta un toc pràctic pel moment de sortir de la dutxa.

A continuació, segur que trobaràs la teva catifa ideals per tenir al teu bany.

Veure altres ofertes a Amazon

Beneficis de L’ús de Complements i Accessoris de Bambú

El principal avantatge de triar un complement o una accessori de fusta de bambú és la cura del medi ambient. No ens cansem d’emfatitzar l’eficiència d’aquesta planta i els avantatges que ha aportat per millorar les condicions ambientals.

Un cop aquests accessoris han finalitzat la seva vida útil, són fàcils de reciclar. En comparació amb altres tipus de complements, amb gran nombre de peces de plàstic i de metall.

Podeu consultar l’origen dels complements que us ensenyin, així com la font del material utilitzat i el seu tipus, el més clàssic és el bambú blanc o clar. No obstant això, a causa del tractament de diferents fustes, també podeu trobar altres colors.

La durabilitat d’aquests complements està relacionada amb la força del bambú i les fibres de la seva fusta.

Raons per Escollir un Complement o un Accessori de Fusta de Bambú

Sense dubtes la seva principal característica, és l’única cosa que cada un d’aquests complements de bambú pot ser, confeccionats amb materials provinents de la mare terra. Cosa que els converteix en eco-friendly products.

Hi ha molts estils i models de complements de bambú. Els podeu trobar a moltes botigues en línia. El accessoris de bambú són un producte elegant, clàssic, exquisit i respectuós amb el medi ambient, fet a partir d’arbres de bambú naturals. Són resistents i poden mantenir la qualitat del color durant molt de temps. Tot i que estan de moda, no són cars, en realitat són més econòmics que els fabricats amb altres tipus de fusta.

Els tres complements de Bambú destacats del Moment

BERELA – BP-WC Escobilla de Baño con Escobillero, Escobilla de baño de plástico y bambú, escobilla de váter para el Cuarto de baño y Aseo 9.3 x 35 cm Color Blanco.
 • DISEÑO IDEAL: Este accesorio de baño se compone de una escobilla de WC y un soporte que mantiene el suelo limpio y seco. El escobillero de pie puede colocarse de forma discreta junto al inodoro.
 • ACCESORIO PRÁCTICO: Las fuertes cerdas del cepillo para inodoro llegan incluso a los rincones más difíciles y proporcionan una limpieza radiante y duradera.
 • FORMATO COMPACTO: Este modelo de escobilla de baño tiene un diseño compacto, por lo que se puede colocar cómodamente en cualquier esquina del cuarto de baño o del aseo.
 • MATERIAL DURADERO: Fabricados en plástico resistente y bambú duradero, estos complementos de baño son sinónimo de durabilidad. Su diseño moderno hace que combinen con cualquier baño.
 • BUEN TAMAÑO: Este porta-escobillas tiene unas medidas de 9,3 cm de diámetro x 35 cm de alto, por lo que será el utensilio perfecto en cada cuarto de baño.
Escobillero de baño Redondo Natural de bambú y Metal de Ø 9x35 cm - LOLAhome
 • El escobillero de baño de formato redondo está fabricado en bambú y metal en color natural.
 • Sus medidas son: Diámetro: Ø 9. Alto: 35 cm.
 • Decora tu hogar con complementos versátiles y funcionales que combinan con cualquier estilo de decoración.
 • Un complemento ideal para el cuarto de baño.
 • Material: Acero inoxidable. Medida base: 9,5x9,5x16,5 cm. Escobilla de plástico con mango de acero inoxidable.
BeBuy24 Juego de 6 accesorios para baño (bambú, dispensador de jabón, soporte para cepillo de dientes, vaso, jabonera, soporte para cepillos de dientes), color blanco
 • Juego de baño de 6 piezas: el juego de 6 piezas tiene todo lo que necesita un baño ordenado y elegante. Incluye dos vasos, un dispensador de jabón, un soporte para cepillo de dientes, una jabonera y un cepillo de inodoro.
 • Diseño moderno: todos los productos están coordinados entre sí, en un moderno color blanco atemporal y con elementos de madera de bambú. El diseño le da al conjunto estilo y calidad.
 • Almacenamiento de baño: en el cuarto de baño se pueden guardar a menudo las cosas más pequeñas del hogar. Para ello se necesitan suficientes opciones de almacenamiento para no perder el orden. En el juego encontrarás cualquier producto, desde el jabón, el cepillo de dientes hasta el lápiz labial.
 • Organización de baño: organiza tu cuarto de baño y ahorra tiempo cuando tienes que ir más rápido por la mañana. Con el juego de baño de 6 piezas todo tiene su lugar y cada asa. El juego de baño en color blanco atemporal y mejorado con elementos de madera de bambú, le da a tu cuarto de baño. Sin embargo, no solo importa el encanto sino también la organización. También puede ofrecer el set de seis piezas.
 • Contiene 2 vasos para cepillos de dientes (7 x 11 cm), un dispensador de jabón, un soporte para jabón y un cepillo de baño con soporte (9 x 21,5 cm). Todo en un estilo moderno, clásico y moderno, compuesto de plástico blanco resistente que promete durabilidad, complementado con elegantes elementos de madera de bambú. Además, en los elementos blancos se incorporan letras como por ejemplo "SOAP" en la jabonera que completan el estilo y dan calidad.
Resumen
product image
Puntuación del autor
1star1star1star1star1star
Puntuación añadida
5 based on 1 votes
Marca
Relaxdays
Nombre del producto
Joc d'accessoris modern de bany, bambú-ceràmica
Precio
EUR 37.42
Disponibilidad del producto
Available in Stock