Skip to content

Vaporera de Bambú

Vaporera de Bambú amb arròs a taula

Has arribat al lloc indicat, pel que sembla, estàs cercant un producte de qualitat a bon preu, i no menys important, respectuós amb el medi ambient. Doncs si, les vaporeres de fusta de bambú són tot això i més, són uns productes lleugers i resistents.

Les vaporeres de bambú et proporcionen poder cuinar de forma sana, ràpida i neta, conservant el sabor i els nutrients dels aliments.

Pots triar una vaporera d’un sol pis amb tapa o una vaporera de 2 o 3 capes amb tapadora. L’opció de més d’un nivell és útil per cuinar 2 o més plats o aliments distints alhora.

Veure altres ofertes a Amazon

Contents

Com utilitzar una Vaporera de Bambú

Com s’utilitza la vaporera de bambú? L’ús de la vaporera de bambú és molt senzill i net. En primer lloc, has de bullir l’aigua. Podeu utilitzar una olla, wok o paella. Cal tenir en compte que la vaporera de bambú ha d’encaixar perfectament al contenidor que trieu. Hi ha d’haver prou espai entre la vapor i l’aigua perquè els aliments no es mullin quan bulli l’aigua i el vapor pugui circular. En cuinar carn o peix, es recomana forrar el fons per evitar que el suc la taquin. Aquest folre es pot fer d’enciam o fulles de col, sempre que deixin espai perquè pugi vapor pels forats del fons. Una altra opció és un coixí perforat específic per a aquest tipus de contenidors.

Vídeo de com usar la Vaporera de Bambú

Com es Neteja la Vaporera de Bambú.

Al cuidar la vaporera t’assegures que aquesta ens duri molts d’anys. Per aquest motiu, després d’utilitzar la vaporera, si cal, neteja simplement amb un drap suau i aigua tèbia per eliminar els residus d’aliments. Si els aliments que queden són resistents, pots afegir una mica de vinagre a l’aigua per evitar que el detergent passi l’olor als nostres estris de cuina. Un cop rentat, fes servir un drap per eliminar la humitat i deixa-l assecar completament. Al final, només queda emmagatzemar-lo en un armari o calaix no humit.

Vídeo de la neteja de la Vaporera de Bambú

Beneficis de L’ús i Raons per Escollir Vaporeres De Bambú

El principal avantatge de triar una vaporera de fusta de bambú és la cura del medi ambient. No ens cansem d’emfatitzar l’eficiència d’aquesta planta i els avantatges que ha aportat per millorar les condicions ambientals.

Si t’agrada la cuina asiàtica, dins la teva cuina no pot faltar una vaporera de bambú.

Les vaporeres de bambú són adequades per cuinar al vapor de la forma més sana i natural, preservant el sabor, la nutrició i les característiques dels aliments. A més de ser saludable.

Les vaporeres són molt adequades per preparar diverses verdures, així com arrossos, peixos i carns suaus.

Vaporera de bambú destacada del moment

Rebajas
KitchenCraft World of Flavors Cesta de Vapor de Bambú, 2 Niveles, 20cm, Beige
  • Lo Que Obtendrás -KitchenCraft World of Flavours Bamboo Steamer Basket 20 cm, Beige, una vaporera de alimentos de tejido natural de 2 niveles que cocina los alimentos suavemente, ayudando a retener los nutrientes y el sabor.
  • Fácil de usar - Simplemente coloque los alimentos en los 2 niveles de la cesta de bambú para cocinar al vapor y, a continuación, póngalos en un wok sobre agua hirviendo a fuego lento.
  • Bonito bambú - Utiliza esta vaporera para cocinar y servir - el bambú tejido tiene un aspecto estupendo y absorbe el vapor para que la comida no quede empapada
  • Para festines asiáticos - Presume de tus mejores recetas de Asia oriental y llena este cocedor al vapor con dim sum, filetes de salmón, verduras o arroz pegajoso
  • Cesta de bambú con 12 meses de garantía - forma parte de la colección World of Flavours y mide 20 cm de ancho
Resumen
Puntuación del autor
1star1star1star1star1star
Puntuación añadida
5 based on 1 votes
Marca
KYONANO
Nombre del producto
Vaporera de Bambú
Precio
EUR 26.99
Disponibilidad del producto
Available in Stock