Skip to content

Mobles i Prestatgeries de Bany

Moble de bany de bambú

Has arribat al lloc indicat, pel que sembla, estàs cercant un producte de qualitat a bon preu, i no menys important, respectuós amb el medi ambient. Doncs si, els mobles de fusta de bambú són tot això i més, són uns productes resistents a la humitat, que es caracteritzen pel seu disseny minimalista, mantenint sempre l’elegància i oferint diferents varietats de colors.

Veure altres ofertes a Amazon

Contents

Característiques dels Mobles i Prestatgeries de bambú

A continuació exposarem algunes de les característiques més destacables dels mobles i prestatges de fusta de bambú:

 • Mobles molt versàtils: Els dissenys que existeixen, poden ser molt variats, i aptes per a qualsevol bany. Es poden trobar dissenys clàssics, moderns, i sempre aportant un toc d’elegància.
 • Models Resistents: Una de les principals característiques de la fusta de bambú és la resistència, de manera que els mobles poden suportar inalterables el pas del temps el desgast que suposa l’ús diari.
 • Resistència a l’aigua: La majoria dels mobles i prestatges de bany estan sotmesos a la humitat, la fusta de bambú es ideal per estar en aquestes condicions.
 • Consciència ambiental: Aquests mobles són eco-friendly, estan fets amb cura de cuidar el nostre entorn de la millor manera. Per tant, els fabricants no només fan servir materials biodegradables, sinó que també els seus processos de producció busquen cuidar i respectar al màxim el nostre planeta.
 • Ús de fusta reciclada: En alguns casos, aquests mobles i prestatges es fabriquen amb fustes de bambú, que restaven d’altres objectes fets amb aquestes fustes. Mitjançant diferents processos, intenten re-processar-los de nou per crear objectes nous per al seu ús diari.
 • Mobles de bambú reciclables: És molt fàcil reciclar aquest tipus de mobles, donats els materials amb què van ser fabricats, molt diferents dels fets amb materials metàl·lics i polimèrics.

Mobles de Bambú per Lavabo

Els mobles per lavabo de fusta de bambú creen un espai elegant i natural.

A continuació, segur que trobaràs el teu moble de lavabo ideal.

Veure altres ofertes a Amazon

Mobles de Bambú per bany

Els mobles per al bany de fusta de bambú ens fan sentir més a prop de la natura. Al estar fabricats amb aquest material, són perfectes per a estar en entorns humits.

A continuació, segur que trobaràs el moble ideal pel teu bany.

Veure altres ofertes a Amazon

Prestatgeries de Bambú per bany

Les prestatgeries de bambú són la solució perfecte per posar al bany i crear un entorn natural al més pur estil de spa.

A continuació, segur que trobaràs les prestatgeries ideals pel teu bany.

Veure altres ofertes a Amazon

Beneficis de L’ús de Mobles i Prestatgeries de Bambú

El principal avantatge de triar un moble o una prestatgeria de fusta de bambú és la cura del medi ambient. No ens cansem d’emfatitzar l’eficiència d’aquesta planta i els avantatges que ha aportat per millorar les condicions ambientals.

Un cop aquests mobles han finalitzat la seva vida útil, són fàcils de reciclar. En comparació amb altres tipus de mobles, amb gran nombre de peces de plàstic i de metall.

Podeu consultar l’origen dels mobles que us ensenyin, així com la font del material utilitzat i el seu tipus, el més clàssic és el bambú blanc o clar. No obstant això, a causa del tractament de diferents fustes, també podeu trobar altres colors.

La durabilitat d’aquests mobles està relacionada amb la força del bambú i les fibres de la seva fusta.

Raons per Escollir un Moble o una Prestatgeria de Fusta de Bambú

Sense dubtes la seva principal característica, és l’única cosa que cada un d’aquests mobles de bambú pot ser, confeccionats amb materials provinents de la mare terra. Cosa que els converteix en eco-friendly products.

Hi ha molts estils i models de mobles i prestatgeries de bambú. Els podeu trobar a moltes botigues en línia. El moble de bambú és un producte elegant, clàssic, exquisit i respectuós amb el medi ambient, fet a partir d’arbres de bambú naturals. Són resistents i poden mantenir la qualitat del color durant molt de temps. Tot i que estan de moda, no són cars, en realitat són més econòmics que els fabricats amb altres tipus de fusta.

Moble de Bambú destacat del Moment

FOREHILL 169cm Estantería Bambú Baño, Armario Baño Alto, Mueble Baño Estrecho, con 1 Puerta, 3 Estantes, Natural
 • Robusto y duradero: con tornillos fáciles de apretar, esta estantería bambú baño puede soportar cargas pesadas sin doblarse ni deformarse fácilmente. Hecho de una sólida construcción de bambú, es duradero y el peso total es de aproximadamente 10 kg.
 • Estantería estrecha baño: 33 cm L * 33 cm D * 169 cm H, el mueble estrecho se adapta a cualquier baño, creando más espacio de almacenamiento para sus objetos de baño, sin ocupar demasiado espacio. Le crea un ambiente limpio y ordenado.
 • Material de bambú premium: hecho de material de bambú natural, duradero y delicado. El armario alto baño está acabado con un barniz impermeable y se puede utilizar en baños, salas de estar, salas de estudio, oficinas en el hogar, cocinas y balcones.
 • Estantería almacenaje multipropósita: el diseño amplio y abierto brinda más espacio de almacenamiento y se puede usar como estantería bambú baño, estantería salón, estantería almacenaje cocina, etc. Manténgase organizado con ayuda de esta estantería bambú.
 • Montaje fácil: viene con instrucciones detalladas, siga las instrucciones en la etiqueta y use la herramienta de tornillo para apretar el estante para completar la instalación. Incluso un instalador de novato no debería preocuparse.
Resumen
Puntuación del autor
1star1star1star1star1star
Puntuación añadida
5 based on 1 votes
Marca
HOMECHO
Nombre del producto
Armari per bany de Bambú amb 2 estants, i una porta
Precio
EUR 79.99
Disponibilidad del producto
Available in Stock