Skip to content

Rellotge de Bambú

Rellotge bambú i ordinador portàtil

Has arribat al lloc indicat, pel que sembla, estàs cercant un producte de qualitat a bon preu, i no menys important, respectuós amb el medi ambient. Doncs si, els rellotges de fusta de bambú són tot això i més, són uns productes lleugers i resistents, que es caracteritzen pel seu disseny minimalista, mantenint sempre l’elegància i oferint diferents varietats de colors.

Veure altres ofertes a Amazon

Contents

Característiques dels rellotges de bambú

A continuació exposarem algunes de les característiques més destacables dels rellotges de fusta de bambú:

 • Rellotges molt lleugers: Aquests dispositius, per la naturalesa de la matèria prima en la que estan construïts, solen tenir un pes inferior als 50 grams, els que els fa el complement perfecte per la comoditat.
 • Rellotges molt versàtils: Els dissenys que existeixen, poden ser molt variats, i aptes per a qualsevol situació. Es poden trobar dissenys clàssics, moderns, elegants, i models infantils pels petits de la casa.
 • Models Resistents: Una de les principals característiques de la fusta de bambú és la resistència, de manera que els rellotges poden suportar inalterables el pas del temps el desgast que suposa l’ús diari.
 • Resistència a l’aigua: La majoria dels rellotges actuals, solen ser resistents a l’aigua, tot i que, personalment, prefereixo deixar tot dispositiu allunyat de les grans concentracions d’aigua.
 • Consciència ambiental: Aquests rellotges són eco-friendly, estan fets amb cura de cuidar el nostre entorn de la millor manera. Per tant, els fabricants no només fan servir materials biodegradables, sinó que també els seus processos de producció busquen cuidar i respectar al màxim el nostre planeta.
 • Ús de fusta reciclada: En alguns casos, aquests rellotges es fabricaran amb fustes de bambú, que restaven d’altres objectes fets amb aquestes fustes. Mitjançant diferents processos, intenten re-processar-los de nou per crear objectes nous per al seu ús diari.
 • Rellotges de bambú reciclables: És molt fàcil reciclar aquest tipus de rellotges, donats els materials amb què van ser fabricats, molt diferents dels fets amb materials metàl·lics i polimèrics.
 • Duració de la bateria: aquest punt és més complicat de definir, si més no, dependrà de cada fabricant, dels materials emprats en el mecanisme de quars i en l’elecció de la bateria, hi ha certes marques que ens ofereixen fins a tres anys de duració.
 • La corretja: Aquest element sol ser en el mateix material de bambú, també es possible trobar l’opció de corretges de cuir o pell.

Rellotges d’home

Aquests rellotges masculins de bambú són únics, no només amb una excel·lent estètica i simplicitat, sinó que també són molt còmodes de portar.

Una característica d’aquests rellotges de fusta per a home és que són molt silenciosos.

Per altra banda, són rellotges amb dissenys atractius i de fàcil lectura.

A continuació, segur que trobaràs el teu rellotge ideal.

Veure altres ofertes a Amazon

Rellotges de dona

El disseny dels rellotges de bambú per a dones, per norma general, son de dimensions més reduïdes que les dels rellotges d’home, i en sonseqüencie el seu pes també serà menor.

Aquests rellotges es poden trobar en diversos colors formes i tons de fusta. Pel que fa a la corretja, sol ser del mateix bambú o de cuir, cosa que aconsegueix un punt extra en quant a la comoditat.

A continuació, segur que trobaràs el teu rellotge ideal.

Veure altres ofertes a Amazon

Beneficis De L’ús De Rellotges De Bambú

El principal avantatge de triar un rellotge de fusta de bambú és la cura del medi ambient. No ens cansem d’emfatitzar l’eficiència d’aquesta planta i els avantatges que ha aportat per millorar les condicions ambientals.

Un cop aquests rellotges han finalitzat la seva vida útil, són fàcils de reciclar. En comparació amb els rellotges en funcionament, el nombre de peces de plàstic o metall és molt menor.

Podeu consultar l’origen de cada rellotge que us ensenyin, així com la font del material utilitzat i el seu tipus, el més clàssic és el bambú blanc o clar. No obstant això, a causa del tractament de diferents fustes, també podeu trobar altres colors.

La durabilitat d’aquests rellotges està relacionada amb la força del bambú i les fibres de la seva fusta.

El seu pes també és clau, més lleuger que els rellotges normals, cosa que es deu a una altra característica principal d’aquesta planta de bambú.

Raons Per Escollir Un Rellotge De Fusta De Bambú

Sense dubtes el seu principal característica és l’única cosa que cada un d’aquests rellotges de bambú pot ser, confeccionats amb materials provinents de la mare terra. Cosa que els converteix en eco-friendly.

Hi ha molts estils i models de rellotges de bambú. Els podeu trobar a moltes botigues en línia. Allà, trobareu el patiment de comprar un d’aquests rellotges exquisits. El rellotge de bambú és un producte lleuger, clàssic, exquisit i respectuós amb el medi ambient, fet a partir d’arbres de bambú naturals. Són resistents i poden mantenir la qualitat del color durant molt de temps. Tot i que estan de moda, no són cars, però en realitat són molt econòmics. Hem llistat algunes de les millors marques de rellotges de bambú que es poden trobar al mercat. Tot i que la llista inclou tres rellotges masculins, també hi ha diversos rellotges femenins.

Els rellotges sempre han estat un dels accessoris de moda més importants, fins i tot des de fa centenars d’anys. Aquesta eina té dues funcions, pot registrar l’hora, fer-ho saber d’un cop d’ull. En un món modern on treballem junts per aconseguir una terra més ecològica, utilitzem recursos renovables alhora que creem els nostres accessoris de moda, sens dubte ens ajudarà a assolir els nostres objectius més ràpidament. El rellotge de bambú us donarà l’oportunitat de mostrar al canell el treball d’un artesà professional. Aquests rellotges no són el tipus de rellotges que es veuen cada dia, de manera que portar un rellotge ja et fa diferent.

Rellotge de bambú destacat del moment

Alienwork Reloj Hombre Mujer Amarillo Pulsera de la OTAN Verde Bambú Natural Hecho a Mano
 • Nuestros relojes se caracterizan por un movimiento de cuarzo de calidad japonesa. El reloj de cuarzo funciona mediante la tecnología básica de un reloj de cuarzo
 • Cada reloj de madera es distinto debido al veteado y tono del material, por lo que cada pieza es única. No solo el aspecto es extraordinario; también lo es el confort.
 • La colección de relojes Classic fue creada para hombres y mujeres que aprecian las líneas limpias y el diseño minimalista y sobrio
 • Nuestros relojes para mujeres y hombres son el compañero ideal para la vida cotidiana y o para cualquier otra ocasión. Con el reloj Alienwork siempre luces bien
 • Este reloj de pulsera para hombres y mujeres sorprende con su aspecto deportivo a la vez que elegante. El reloj de hombre y mujer es un complemento lleno de estilo para cualquier ocasión y combina tanto con unos vaqueros desenfadados como con ropa formal. ¡Un reloj lleno de estilo para hombres y mujeres aficionados a la moda!
Resumen
Puntuación del autor
1star1star1star1star1star
Puntuación añadida
5 based on 1 votes
Marca
Yowao
Nombre del producto
Rellotge de Fusta de Bambú par a Dona, Yowao Quars Japonès
Precio
EUR 18.98
Disponibilidad del producto
Available in Stock