Skip to content

Ulleres de Bambú

ulleres de bambu en gespa

Si has arribat aquí, una cosa està clara, tens estil propi i per això no et val qualsevol la producte comercial que tothom pot tenir. Busques articles únics com puguin ser les ulleres de bambú, que cada article per la naturalesa de la matèria prima, tindrà els seus matisos diferenciadors de tots els altres, i per tant serà una peça única i irrepetible.

Contents

Tipus d’ulleres de Bambú

En el mercat es poden trobar distints tipus d’ulleres. El ventall de possibilitats és infinit:

 • si es comença a mirar la muntura, es pot elegir per començar el material, i en funció d’aquesta primera elecció
 • apareix el següent punt, la forma i la mida, més gruixudes o més fines.
 • Per continuar, els vidres, graduats, de sol, polaritzats, o diverses opcions combinades.

Ulleres de Sol de Bambú

Veure altres ofertes a Amazon

Ulleres de Lectura de Bambú

Veure altres ofertes a Amazon

Per què comprar Ulleres de Bambú?

Ulleres de sol de fusta elegants, pràctiques i ecològiques.

Les ulleres de sol de fusta s’han convertit en una tendència molt interessant al món de la moda, ja que no només són úniques, belles i versàtils, sinó que també són respectuoses amb el medi ambient. La seva producció és completament sostenible i està dissenyada per atreure els protectors del planeta més conscienciats.

Hi ha tot tipus d’ulleres de fusta. Els models amb amb vidres polaritzats i amb protecció UV poden minimitzar l’impacte de la radiació solar als nostres ulls. La fusta més utilitzada per fabricar aquest tipus d’ulleres és el bambú, que és fàcil de cultivar i creix ràpidament i existeix a totes les zones de la terra.

Un dels avantatges mediambientals de l’ús de bambú en la fabricació d’ulleres de sol de fusta és que les tiges collides estan completament madures, garantint així que hi hagi poc impacte en les espècies que depenen d’aquesta planta com a font d’aliment. Tots els elements de rebuig obtinguts del procés de fabricació es poden reutilitzar i poden ser completament biodegradables.

En els darrers anys, sota la premissa bàsica d’obtenir productes d’alta qualitat, la producció d’ulleres de fusta està augmentant, és 100% respectuosa amb el medi ambient i a l’avantguarda de la moda. Per descomptat, també proporciona avantatges interessants, com ara:

 • Com que són de fusta, poden prevenir reaccions al·lèrgiques a les quals són susceptibles alguns materials sintètics.
 • Cada ullera és única i irrepetible perquè està format per un tros de fusta o bambú amb característiques pròpies i patrons de disseny únics, que es reflecteix en el producte final.
 • Estan totalment adaptats a les condicions climàtiques i són resistents als cops.
 • En moltes zones naturals, es planta un nou arbre per a cada tipus de ullera produït, cosa que garanteix una adequada reforestació.

Procés de Fabricació d’unes Ulleres de Bambú

Ulleres de Bambú destacades del moment

Navaris Gafas de sol UV400 - Gafas de madera para hombre y mujer - Gafas de sol con patillas de madera - Negro y azul
 • PROTECCIÓN UV: Las gafas de sol retro tienen cristales acrílicos y patillas de madera auténtica. Protegen la vista de la luz solar intensa con el filtro de las lentes UVA y UVB (UV400).
 • ÚNICAS: Debido a las vetas de la madera cada pieza es única y original. Las dimensiones son: 145 x 48 x 145MM.
 • ENVÍO: Junto con las gafas recibirás un estuche de bambú, un paño de limpieza y una funda de tela. Al estar fabricadas con acrílico son más resistentes que las de plástico.
 • ATEMPORALES: El estilo vintage de las gafas de madera es apropiado para el día a día, para practicar deportes al aire libre o para los viajes a la playa.
 • GAFAS DE SOL DE MADERA: Con las gafas con patillas de madera y moldura de plástico estarás a la moda y elegante. Es ideal tanto para hombres como mujeres.
Resumen
Puntuación del autor
1star1star1star1star1star
Puntuación añadida
5 based on 1 votes
Marca
Ynport Crefreak
Nombre del producto
Ulleres de Sol polaritzades de Tipus Unisex
Precio
EUR 30.89
Disponibilidad del producto
Available in Stock