Skip to content

Penjadors de Bambú

penjador de bambú sala

Has arribat al lloc correcte, pel que sembla, estàs cercant un producte de qualitat a bon preu, i no menys important, la protecció del medi ambient. Doncs si, els penjadors de fusta de bambú són així, són productes a prova d’humitat, que es caracteritzen per un disseny senzill, sempre es mantenen elegants i ofereixen diferents tipus de colors.

Veure altres ofertes a Amazon

Contents

Característiques dels Penjadors de Bambú

A continuació exposarem algunes de les característiques més destacables dels penjadors de fusta de bambú:

 • Penjadors molt versàtils: Els dissenys que existeixen, poden ser molt variats, i aptes per a qualsevol bany. Es poden trobar dissenys clàssics, moderns, i sempre aportant un toc d’elegància.
 • Penjadors Resistents: Una de les principals característiques de la fusta de bambú és la resistència, de manera que els penjadors poden suportar inalterables el pas del temps el desgast que suposa l’ús diari.
 • Resistència a l’aigua: La fusta de bambú es ideal per estar en qualsevol tipus de llar per la seva resistència a la humitat.
 • Consciència ambiental: Aquests penjadors són eco-friendly, estan fets amb cura de cuidar el nostre entorn de la millor manera. Per tant, els fabricants no només fan servir materials biodegradables, sinó que també els seus processos de producció busquen cuidar i respectar al màxim el nostre planeta.
 • Ús de fusta reciclada: En alguns casos, aquests penjadors es fabriquen amb fustes de bambú, que restaven d’altres objectes fets amb aquestes matèries primeres. Mitjançant diferents processos, intenten re-processar-los de nou per crear objectes nous per al seu ús diari.
 • Penjadors de bambú reciclables: És molt fàcil reciclar aquest tipus de penjadors, donats els materials amb què van ser fabricats, molt diferents dels fets amb materials metàl·lics i polimèrics.

Penjadors de Bambú tipus “Burro”

Els penjadors de tipus “burro” de fusta de bambú creen un espai elegant i natural a la teva habitació o vestidor.

A continuació, segur que trobaràs el teu penjador ideal per a la teva habitació.

Veure altres ofertes a Amazon

Penjadors de Bambú tipus Trípode

Els penjadors de tipus trípode de fusta de bambú ens fan sentir més a prop de la natura. Al estar fabricats amb aquest material, són perfectes per a estar a l’entrada.

A continuació, segur que trobaràs el penjador ideal.

Veure altres ofertes a Amazon

Penjadors de Bambú de Rebedor

Els penjadors de rebedor de fusta de bambú ens fan sentir més a prop de la natura. Al estar fabricats amb aquest material, són perfectes per a l’entrada de casa teva.

A continuació, segur que trobaràs el rebedor ideal.

Veure altres ofertes a Amazon

Penjadors de Bambú de Peu

Els penjadors de peu de bambú són la solució com a penjador natural, funcional i que ocupi poc espai.

A continuació, segur que trobaràs el teu penjador de peu ideal.

Veure altres ofertes a Amazon

Penjadors de Bambú amb calaix

Els penjadors de bambú amb calaix són la solució perfecte per col·locar a qualsevol lloc de casa teva i crear un entorn natural.

A continuació, segur que trobaràs els penjadors ideals amb calaix.

Veure altres ofertes a Amazon

Penjadors de Bambú de Bany

Els penjadors per al bany de fusta de bambú ens fan sentir més a prop de la natura. Al estar fabricats amb aquest material, són perfectes per a estar en entorns humits.

A continuació, segur que trobaràs el penjador ideal pel teu bany.

Veure altres ofertes a Amazon

Beneficis de L’ús de penjadors de Bambú

El principal avantatge de triar un penjador de fusta de bambú és la cura del medi ambient. No ens cansem d’emfatitzar l’eficiència d’aquesta planta i els avantatges que ha aportat per millorar les condicions ambientals.

Un cop aquests penjadors han finalitzat la seva vida útil, són fàcils de reciclar. En comparació amb altres tipus de penjadors, amb gran nombre de peces de plàstic i de metall.

Podeu consultar l’origen dels penjadors que us ensenyin, així com la font del material utilitzat i el seu tipus, el més clàssic és el bambú blanc o clar. No obstant això, a causa del tractament de diferents fustes, també podeu trobar altres colors.

La durabilitat d’aquests penjadors està relacionada amb la força del bambú i les fibres de la seva fusta.

Raons per Escollir un Penjadors de Fusta de Bambú

Sense dubtes la seva principal característica, és l’única cosa que cada un d’aquests mobles de bambú pot ser, confeccionats amb materials provinents de la mare terra. Cosa que els converteix en eco-friendly products.

Hi ha molts estils i models de penjadors de bambú. Els podeu trobar a moltes botigues en línia. El penjador de bambú és un producte elegant, clàssic, exquisit i respectuós amb el medi ambient, fet a partir d’arbres de bambú naturals. Són resistents i poden mantenir la qualitat del color durant molt de temps. Tot i que estan de moda, no són cars, en realitat són més econòmics que els fabricats amb altres tipus de fusta i es fàcil trobar ofertes a molt bon preu.

 Penjador de Bambú destacat del Moment

YORBAY Perchero sobre Ruedas de bambú, Modernos Ganchos Sólidos Fácil Ensamblar, para Ropa Gorros Bolsas (Bambú)
 • 【Hecho de Bambú, Ecológico y Seguro】 Está hecho de bambú, la superficie está pulida, y la superficie está tratada con barniz carbonizado, que es ecológico y saludable sin olor ni espinas, y no daña la ropa.
 • 【Fácil de Instalar】 Con nuestras instrucciones, el perchero se puede instalar rápidamente. Equipado con herramientas de instalación completas, no es necesario comprar por separado, y solo una persona puede completarlo.
 • 【Multifuncional】 Un perchero multiuso, integra perchero para pantalones, ropas, sombreros y almacenamiento en uno. el perchero de 1 barra es perfecto para organizar tus atuendos diarios, mientras que el perchero lateral, que cuenta con 6 ramas, es ideal para colgar tu abrigo, chaqueta, bolso y más. Perfecto para jeans, pantalones, toallas, bufandas, cinturones, corbatas, etc. Haz más espacio para más ropa en tu armario. Mantenlo ordenado y ordenado.
 • 【Diseño Hermoso, Resistente y Duradero】 Este perchero está diseñado para ser lo suficientemente fuerte como para almacenar los abrigos y chaquetas de su familia (hasta 15 kg), pero lo suficientemente ligero como para poder moverlo fácilmente; ideal en su sala de estar, dormitorio, pasillo, estudio o vestidor. Aumente el riel inferior, la ropa colgada no se sacudirá.
 • 【AVISO】fácil de montar; la unidad tiene un revestimiento a base de agua que es resistente al agua y es fácil de limpiar con un paño húmedo; Las dimensiones se miden manualmente con una posible desviación de 1-3 cm.
Resumen
Puntuación del autor
1star1star1star1star1star
Puntuación añadida
5 based on 2 votes
Marca
Jolitac
Nombre del producto
Penjador de fusta de Bambú amb 7 estants, i una porta
Precio
EUR 76.99
Disponibilidad del producto
Available in Stock